Ez az óratípus megszűnt a Sugár Fitnessben!
Preview

Jóga: Rubin Flow

Óráimon a klasszikus hatha-jóga elemeket kötöm össze dinamikus sorozatokban. Ez mind fizikailag, mind mentálisan is megerőltető, szó szerint "embert próbáló" jóga óra, melyen a léle(k!)zésre kiemelt figyelmet fordítunk.

Minden órán változatos ászanákkal dolgoztatjuk meg az összes testrészünket, beleértve a mélyizmokat és a gerinc melletti izmokat is. A hajlékonyság és az erő ötvöződik a tudatos lélekjelenlétben, s idővel az egész test egyre feszesebbé és rugalmasabbá válik. A kizárólag statikus gyakorlással ellentétben itt a kondíció fejlesztése is kiemelt szerepet kap, hiszen a dinamikus gyakorlás során az idő nagy részét mozgásban töltjük, megpróbálván belesimulni egy fajta közös "áramlásba".

Az óra elején és a végén speciális mantrákkal hangolódunk össze önmagunkkal és egymással, így is megsegítve a jógagyakorlatok valódi célját, a test-lélek-szellem egész-séget. A Rubin-flow óra végén speciális, a pszichoterápiákban is alkalmazott mély relaxációval pihenünk meg, s töltődünk fel a mindennapjainkra.
 
Szeretettel várok mindenkit egy közös jógázásra, akinek fontos a fizikai erőnlét mellett az egyensúly és a harmónia is!
Rubin Olivér