2020. szeptember 25., péntek
Preview

Euphoria

A legösszetettebb programom az Euphoria!

Táncolunk különböző stílusú zenére, erősítünk, bokszolunk és a gerinctornát is tartalmazó, Pilates technikai alapokra is épülő Meditatív Aerotréning – MAT – alakformáló óra erősítő-, nyújtó-, gerincet átformáló- és egyensúlyi gyakorlataival teszem még színesebbé, változatossá az órát!

Az Euphoria nemcsak nagyon hangulatos, hanem intenzív és hatékony, a tudatos mozgásra épülő alakformáló, zsírégető óra, amelynek a segítségével az állóképesség is javul! Amikor tudatosan edzünk, és a különleges, komplex gyakorlatok adják a mozgás alapját mindezt a lelket felemelő zenékkel, úgy** 5-800 kalóriát is el tudsz égetni a tudatosságodtól függően**! Ezt olyan alapos munkával tudod elsajátítani, melynek előfeltétele a helyes testtartás és a megfelelő koncentráció.

Az igazi hatása kettős, hiszen nemcsak a lelkünk szabadul fel, hanem testünk is egészségessé, izmaink feszessé, derekunk vékonyabbá, karjaink-, lábaink formásabbá válnak!
Az Euphoria egy olyan dimenzióba repít bennünket, ahol nincs tér, idő, csak a mozgás, a tánc öröme, a zene élvezete, saját magunk szeretete, és a közösség összetartó élménye.

Oktató

Órák

Hidvégi Andrea
2020. szeptember 30., szerda
19:30
2020. szeptember 30., szerda
Hidvégi Andrea
19:30