2021. március 1., hétfő
Default_employee

Szőcs Éva

Aerobik
2001 - Fitness Akadémia Szakközépiskola
2001 - Fitball
2001 - Té-Bo(ly)
2002 - Has-party, Body-Styling
2003 - SpinRacing
2005 - Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Kar, Aerobik szakedzői szak
2005 - 3/4 Step
2015 - WorldJumping
2020 - Strong by Zumba (StrongNation)

Középiskolás korom óta aktívan sportolok, illetve ha a cselgáncsról vagy a verseny aerobikról beszélünk, akkor verszenyszerűen tettem mindezt.
Gyorsan és visszavonhatatlanul összeforrt az életem a sporttal, így hát tanulmányaimat is ehhez kötöttem. Szakedző pályafutásom során rengeteg gyermekkel és felnőttel sportolhattam, versenyezhettem együtt, mely nagyon boldoggá tett.
A családalapítás és főként kisfiam születése elvonta a figyelmem, de majd tíz év elteltét követően döntöttem úgy, hogy visszatérek, és ismét teljessé teszem az életem az által, hogy újra aerobik edzői munkát is végzek. Bár az idő telt, nem változott semmi! Illetve dehogy nem, több tudást és tapasztalatot szereztem, halmoztam fel ez idő alatt. Egészen pontosan tudom, mit szeretnék elérni, mi a célom. Az óráimon igyekszem jó hangulatot teremteni, mozgás közben felidézzük a gyermekkori boldog, gondtalan mozgás örömét. Igyekszem megteremteni annak a lehetőségét, hogy mindenki a saját tempójában, ritmusában tudja megvalósítani az edzését. Ez fontos nagyon, hiszen sokan azért sem mernek egy már működő csoportos edzésbe belevágni, mert félnek a kudarctól, az esetleges „kinézéstől”, ügyetlenkedéstől. Itt ez szóba sem jöhet!
Velem hatékony, mégis biztonságos, a „SAFE” aerobik szabályai szerint, izületeket kímélő, az egészséges mozgást preferáló edzésprogram szerint tudsz edzeni! Ajánlom óráimat a pörgős kardió órák rajongóinak.