2019. szeptember 22., vasárnap
Preview

Simon Boglárka

Aerobik
Bogi vagyok, POP Pilates oktató. Feltételezem, hogy azt kellene írnom, mint minden "rendes" edzőnek a bemutatkozásában:
- "Mindig is imádtam sportolni."
- "Hetente nyertem sportversenyeket."
- "Én voltam az a gyerek az iskolában, aki minden hétfőn aranyéremmel a nyakában ment suliba, amiért mindenki csodálta."
A helyzet az, hogy ezek közül egyik sem igaz rám. Na, jó, az első talán, hiszen mindig fontos szerepet töltött be a sport az életemben, de ha a Facebookon be kellene állítani a kapcsolati státuszunkat, tuti, hogy a bonyolult kapcsolatot választanánk. Ezzel pedig valószínűleg az összes létező sport, és óratípus egyetértene, amin részt vettem: a modern tánc, a balett, a társastánc, a szertorna, az úszás, a szinkronúszás, a vívás, a ritmikus gimnasztika, a zumba, a tenisz, és a kosárlabda meg pláne. Sok mindent kipróbáltam, amiben természetesen nem lettem rögtön a legjobb, vagy éppen nem értem el egy hét alatt a kívánt eredményt - kockás has, vékony combok -, így aztán a lehető leggyorsabban, csapot-papot és vívósisakot hátrahagyva váltottam, és belevágtam valami teljesen újba.

A gimnáziumi tesiórák mellett viszont már nem volt se időm, se energiám nagy sportolói karriert egyengetni - meg aztán ki is öregedtem mindegyikből -, szóval kénytelen voltam otthoni edzéseket kipróbálni. Így találtam rá a POP Pilatesre, amelyet azóta is napi szinten csinálok, lassan már 7 éve! Úgy tudom, hogy minden kapcsolatban a hetedik év a kritikus, úgyhogy ha ezt kibírjuk együtt, akkor átállíthatjuk a kapcsolati státuszunkat Facebookon is. Annyira megszerettem és az életem biztos pontjává változtatta, hogy 2016-ban elvégeztem a nemzetközi oktató tanfolyamot, s így lettem Magyarország első POP Pilates instruktora!