Default_employee

Németh Ramóna

Aerobik
Végzettségeim:
2020 - Csoportos Fitness Instruktor - IWI

Gyermekkorom óta fontos szerepet játszik életemben a mozgás, ezen belül a tánc áll legközelebb hozzám, ezért több stílust is kipróbáltam.
Emellett szeretek segíteni másoknak, emiatt is döntöttem úgy, hogy csoportos fitness órákkal segítek a mozogni, kikapcsolódni és formálódni vágyóknak, hozzájárulva a fizikális és mentális egészségük megőrzéséhez.

Fitdance óráimon megismerkedhettek a street dance különböző stílusainak lépéseivel (hip-hop, funky, house, locking, stb.) ismerős aerobik mozdulatokkal ötvözve, mindeközben pop / r'n'b / hip-hop zenék garantálják a bulis hangulatot! A koreográfiákat úgy építem fel, hogy könnyedén elsajátítható, ám változatos mozdulatokból álljanak. Az óra utolsó negyedében erősítő, izomtónus fokozó gyakorlatokkal találkozhattok, majd zárásként lenyújtjuk fáradt izmainkat.

Alakformáló óráimon kardiós belemegítést követően  minden izomcsoportot átdolgozunk, a saját testsúlyunkat, illetve eszközöket használva - kézisúlyzó, gumiszalag, fitball és steppad. A változatosság itt is mérvadó, így is fokozva az óra élvezetét. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek a nyújtásra, hiszen így megelőzhető a később jelentkező kellemetlen izomláz.
Várok mindenkit szeretettel, táncoljuk, formálódjunk együtt!

Órái

Alakformáló
2021. szeptember 26., vasárnap
18:00
Core training
2021. szeptember 25., szombat
18:00
Fit Dance
2021. szeptember 25., szombat
19:00
2021. szeptember 26., vasárnap
19:00