2019. április 23., kedd
Preview

Jakabfi Adrienn

Aerobik
Vézettségem:
IWI Sport Akadémia - Személyi edző (folyamatban)
Budapesti Gazdasági Egyetem - Nemzetközi gazdálkodás szak (2018)
IWI Sport Akadémia - Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés (2016)
Fanatic Jump instruktor (2016)
IWI Sport Akadémia - Csoportos Fitness instruktor (2015)

A sport, a mozgás, az egészséges életmód az életem szerves része. Korábban az úszás, és a tenisz töltötte ki mindennapjaim nagy részét. Jelenleg edzőként az edzőterem világa felé kacsingatok. Felsőfokú tanulmányaimat a közgazdaság területén folytattam, mindemellett a sport szerelme megmaradt. Legnagyobb álmom vált valóra azzal, hogy a hobbim lehet a hivatásom, és órákat tarthatok a sportkedvelők számára.
Szeretném átadni a tudást, amit elsajátítottam, az ezzel járó életmódot és a mozgás örömét hirdetni, illetve a vendégeim sportos fejlődését végigkísérni. Igyekszem figyelni arra, hogy minden órám egyedi, precízen összeállított, különböző eszközöket használva mindenki számára követhető legyen. Fontos számomra, hogy aki ellátogat az óráimra, sikerélménnyel, feltöltődve, és kellőképpen elfáradva távozzon. Kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárkit szívesen várok! Próbáld ki, és érezd jól magad!


Mottóm:

"A győzelemhez vezető út gyakran sorozatos vereségekkel van tele. Fájdalom és gondok nélkül teljesítményünknek nem lenne igazi értéke! Ha nem került semmibe, semmit sem ér. A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket és kudarcokat. A kulcs a KITARTÁS."