2019. szeptember 22., vasárnap
Preview

Csató Alexandra

Aerobik, személyi
Végzettségem:
Johnny G Spinning (R) Instruktor
Johnny G Kranking (R) Instruktor

Mindig olyan dolgot kerestem, amely több annál, mint a test "puszta" edzése, azáltal, hogy mélyebb tartalmú, az élet minden területét átszövő életforma. 2012-ben vettem részt az első Spinning órán, és rövid idő alatt beleszerettem ebbe a mozgásformába. 2015-ben elvégeztem a Spinning Instruktor alapképzést, s azóta is ha tehetem, részt veszek a továbbképzéseken és rendezvényeken. Az első spinning órámat 2015. március 15-én tartottam és azóta is aktív tagja vagyok a különböző edzőtermek, sportközpontok edzőinek, oktatóinak.
A spinning számomra maga a szabadság, és a harmónia. Mindenki mehet a saját útján, mégis egy csapatként működhetünk együtt. Lényegesnek tartom a rendszeres edzést, hiszen kevés alkalmasabb dolog áll az ember rendelkezésére, hogy szembenézhessen önmagával, lemérhesse, és ennek tükrében fejlessze képességeit és személyiségét. Mondhatni az egyetlen mozgásforma, ami testi és mentális edzés egyben. A mai napig (örökké) szerelem.

Mottóm:

"Az életben nem szabad attól félni, hogy olyan helyzetekbe kerülsz, amelyekben új kihívásokkal találkozol. Ettől válik érdekessé, s végső soron ez hozza ki belőled is a legtöbbet." (Candace Bushnell)