2021. április 13., kedd
Preview

Antoni Nóra

Aerobik, személyi
Végzettségem:
2012 - IWI fitness- és testépítő edző
2014 - IWI személyi edző
2015 - Gerincedző (Almásy Csilla gerinckoncepció)
2015 - TRX SMSTC (Sport Medicine Suspension Training Course, R-Med Kft)
2018 - Kettlebell Instruktor (Thor Academy)
2018 - Mummy Tummy Trainer (Almásy Mozgásakadémia)

A sport szeretete nálam gyerekkorban kezdődött. Több sportágat is kipróbáltam, mint pl.: az úszást, és az akrobatikus rock'n rollt. Ez utóbbit csapatban versenyszerűen űztem. Később a főiskolás éveim alatt  kezdődött a futás és a fitness időszaka, ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Hiába diplomáztam le gazdasági végzettséggel kereskedelem-marketing szakon, nem tudtam magam elképzelni egész nap ülőmunkát végezve.

Először értékesítőként és recepciósként indultam egy nemzetközi fitness terem hálózatban, ahol jelenleg is személyi edzőként dolgozok. Mivel nagyon megszerettem, úgy döntöttem ez a helyes út, hiszen jó érzés másoknak is átadni a tudatosságot mind az edzés, illetve táplálkozás oldaláról. Sokan kifejezetten csak a táplálkozás felől érdeklődnek. Mivel imádom sütni-főzni, szívesen megosztom velük receptjeimet, valamint igyekszem őket hasznos tanácsokkal ellátni.

A személyi edzések mellett bevezettem egy új óratípust is, mivel saját magam is az efféle edzésben látom a lehető legrövidebb időn belül bekövetkező változást. Az óratípus az INTERVALL MIX nevet kapta, ami egy nagyon intenzív, erő-állóképesség fejlesztő óra. Az óra alatt különböző blokkok váltják egymást, innen ered a mix név. Azoknak ajánlom, akik gyorsan akarnak eredményt elérni, szálkásan izmos testet szeretnének.

Emellett még RIP60 órákat is tartok, amit talán a legtöbben TRX-ként ismerhetnek. Ez szintén egy nagyon hatékony erősítő óra, hiszen a saját testsúlyunkat használjuk. Összetett gyakorlatokat végzünk, így egyszerre fejlődik az erő és az állóképesség.

Mottóm:

"Nem számolom a felüléseket, én csak akkor kezdem el számolni, amikor már fáj, amikor már nem bírom tovább, (...) mert ez az, ami igazán számít. Ez tesz téged bajnokká."