2018. augusztus 21., kedd
Preview

Sugár Fitness születésnapi Nyílt nap! 🎂

Szeptember 8-án óriási születésnapi bulival várunk a Sugár Fitnessben! 🎉

Születésnapi Nyílt Napunk reggel 8 órakor indul, melyre természetesen ezúttal is ingyenes a belépés, de hogy biztosan legyen helyed, érdemes foglalni* az egyes órákra! Látogass el hozzánk bátran, hiszen kihagyhatatlan 50%-os bérletakcióval, és több, mint 70 bemutatóórával várunk! Sőt! Ez még nem minden! Az első 800 vendégünknek még ajándékcsomaggal is készülünk! Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

A Születésnapi Nyílt Napi órarendet ezen a linken találod!

*Foglalni kizárólag a honlapon található órarendünkben lehet 2018. szeptember 4-től!
Preview

Eddz nálunk, és garantált ajándékot adunk! 🎁

Augusztus 9. és 22. között még inkább megéri ellátogatni a Sugár Fitnessbe! 😉
Eddz nálunk az akció időszaka alatt, és mi azonnal megajándékozunk egy mozijeggyel!*

*A készlet erejéig! A mozijegy beválthatóságáról, és annak feltételeiről a mozijegyen tájékozódhatsz. 
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

Ha nálunk edzel, gyermeked fél áron játszhat a Sugár Játszóházban!

Nincs ki vigyázzon a csemetéidre, míg Te edzel? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Preview

Tudtad-e?

Ha a Sugár Fitnessben csoportos bérleteddel veszel részt egy csoportos óránkon, akkor az órán felül még 30 percig használhatod cardio részlegünket és erősítő termünket!
Preview

2018-ban is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2018-ban is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

K&H SZÉP-kártyát is elfogadunk

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!