Preview

Védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek újra nyitva!💜

Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának rendelete alapján a Sugár Fitness 2021. május 1-jén újra megnyithatja kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatók számára!

Nagyon fontos, hogy a Sugár Fitness területére kizárólag érvényes védettségi igazolvány bemutatásával lehet belépni, az oltást igazoló papírt nem tudjuk elfogadni.

A kormányrendelet értelmében 18 év alatt egyelőre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek a látogatóink. 

A Sugár Fitnesst továbbá kizárólag az a 18. év alatti, és a 18. életévét betöltött versenyszerűen sportoló személy látogathatja, aki a versenyszerű sportoló minőségét e minőségét a belépésnél igazolja sportorvosi igazolás és versenysportolói igazolvány bemutatásával.

Továbbra is kérünk Titeket, hogy egymás és kollégáink egészségének megőrzése érdekében tartsátok be a 1,5 méter távolságot. A védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek a maszk viselése a teremben nem kötelező, mi viszont továbbra is javasoljuk, hogy a közösségi területeken lehetőség szerint viseljétek a szájat és orrot eltakaró maszkot. A terembe belépést követően kérjük használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A megfelelő higiénia megőrzése érdekében kérjük, hogy a gépeket, súlyokat, szőnyegeket használat előtt és után is alaposan fertőtlenítsétek le, illetve a gépek használata során használjatok törölközőt.

Kövess minket továbbra is Facebook-oldalunkon, Instagramon és a Sugár Fitness honlapján, hogy ne maradj le híreinkről, akcióinkról és ajánlatainkról!

Köszönjük az együttműködéseteket, alig várjuk, hogy újra találkozzunk Veletek!💜
Sugár Fitness 
Preview

Fontos tájékoztató a bérletfelhasználásról‼️

Minden a bezáráskor érvényes Sugár Fitness bérletet meghosszabbítunk annyival, amennyi érvényesség a bezárás napján (2020. november 10.) még hátra volt, és minden bérlet az első belépés napján aktiválódik.

Természetesen nem kell izgulnod akkor sem, ha még nem rendelkezel védettségi igazolvánnyal, hiszen a Te bérleted továbbra is befagyasztjuk, és csak akkor fogjuk újraaktiválni, amikor először jössz hozzánk edzeni!
Preview

Foglalási rendszerünk megújul!🤩

A bezárás alatt sem tétlenkedtünk a Sugár Fitnessben, ugyanis teljes egészében megújítjuk foglalási rendszerünket, hogy ezentúl sokkal könnyebben kezelhesd foglalásaidat kedvenc óráidra!

A továbbiakban mindenki számára elérhető lesz honlapunkon egy profil, amelynek segítségével nem csak a foglalásaidat intézheted egyszerűbben, de akár a meglévő bérletalkalmaidat is számon tudod tartani! 

A foglalás ezentúl kizárólag profil létrehozásával lehetséges honlapunkon, ehhez pedig a segítségedet szeretnénk kérni. Ahhoz, hogy minél előbb lefoglalhasd helyed kedvenc óráidra, és létrehozhassuk a szükséges profilt részedre, kérjük, első belépésedkor személyesen, a Sugár Fitness recepcióján egyeztesd adataidat kollégáinkkal, illetve a profilodhoz tartozó jelszót is személyesen adjuk oda Neked.

Ezután már semmi dolgod nincs, csak belépni, foglalni és ismét a Sugár Fitnessben sportolni!😉
Preview

Vásárolj recepciónkon SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról vásárolhatsz a Sugár Fitness recepcióján!
Preview

2021-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2021-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!