Preview

MEGNYITOTT ÚJ GÉPPARKUNK! 🥳

MEGNYITOTT ÚJ GÉPPARKUNK! 🥳

A mai nap végre megnyit új gépparkunk! 🏋️

Gyere és legyél te is az elsők között aki kipróbálja új MATRIX gépeinket! 

Ez még nem minden! Ha november 29. és december 6. között ellátogatsz hozzánk és kipróbálod cardio és erősítő részlegünket, akkor 50% kedvezménnyel tudsz cardio és erősítő bérletet vásárolni.*

Gyere és próbáld ki mind! 🤩

A továbbiakban is kövess minket FacebookonTwitteren és Instagramon, hogy ne maradj le semmilyen információról!

Várunk szeretettel!
Sugár Fitness 💜


*Kizárólag cardio és erősítő bérlet vásárlása esetén érvényes! A bérlet a vásárlás pillanatában aktiválódik.
Preview

Tájékoztatás a maszkviselési szabályokról

Kedves Vendégeink!

Mindenki egészségének megőrzése érdekében 2021. november 20-tól kezdve a Sugár Fitness közösségi tereiben, így a recepcióinkon, a folyosókon, illetve az öltözőkben is KÖTELEZŐ a maszkviselés ‼️

Sportolás közben NEM kötelező hordani!

Jelenleg NINCS szükség védettségi igazolványra a fitness látogatásához!

Kérjük, fokozottan figyeljetek arra, hogy a maszkot a helyes módon viseljétek, szájat és orrot is eltakarva, ezzel pedig segítve azt, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban legyen. 

Köszönjük szépen az együttműködéseteket!
Vigyázzunk egymásra!💜
Preview

Vásárold meg bérleted ONLINE!🤩

Kedves Látogatónk!

Örömmel értesítünk, hogy 2021. szeptember 6-tól elindítjuk az online bérletvásárlás lehetőségét a Sugár Fitness honlapján!🤩

Ezentúl minden az Áraink menüpont alatt található teljes árú bérletet megvásárolhatsz weboldalunkon, legyen az csoportos órákra, vagy cardio- és erősítő részlegünkre szóló. Ami még jobb hír, hogy ezentúl a bérletakciók keretén belül is beszerezheted legújabb bérleted online, sorban állás nélkül, mindezt úgy, hogy a nyitvatartásunkat sem kell figyelned, hiszen a bérletakció napján akár éjfélig is megvásárolhatod azt!

A vásárlás menete:
1. Jelentkezz be profiloddal a www.sugarfitness.hu weboldalon!
2. A Bérletek menüpont alatt válaszd ki, hogy melyik bérlettípust szeretnéd megvásárolni!
3. Állítsd be a bérleted kezdődátumát!
4. Kattints a Vásárlás gombra, majd a fizetőfelületen a megszokott módon tudod teljesíteni a vásárlást. 

Ezután aktív bérleteidet a profilodban tudod követni! Kizárólag a teljes árú bérletek vásárolhatóak meg weboldalunkon, minden olyan bérletvásárlás, amihez kedvezményre jogosító igazolvány, kártya bemutatása szükséges (például diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, zugló kártya stb.), csak személyesen vásárolható meg a továbbiakban is.

FONTOS TUDNIVALÓK:
👉Bérletvásárláshoz mindenképp be kell jelentkezned honlapunkon, ezután akadálytalanul megvásárolhatod bérleted. Amennyiben még nincs profilod, személyesen, kasszáinknál szükség van egy adategyeztetésre, illetve kollégáink segítségével ekkor létre is hozzuk számodra a bejelentkezéshez szükséges profilt.
👉 A megvásárolt bérletek kezdődátumát a vásárlás pillanatától számítva 1 hónapon belül Te határozhatod meg.
👉 Bérletakcióban vásárolt bérlet esetén a bérlet legkésőbb az akció utolsó napján automatikusan aktiválódik.
👉 Egyszerre egy bérlet vásárlása lehetséges, de egy időben természetesen több aktív bérleted is lehet nálunk.
👉 Az online megvásárolt bérletek meghosszabbítására a megszokott módon, kizárólag személyesen van lehetőség.
👉 Az online vásárolt bérletek összegének visszatérítésére és a bérletek visszaváltására nincs lehetőség.
👉 A fizetés a SimplePay oldalán történik, kizárólag az ott elfogadott kártyatípusokkal lehetséges. SZÉP kártyás fizetésre online nincs lehetőség.

Reméljük, hogy ezzel még jobb szolgáltatást tudunk nyújtani Neked, hogy a legjobb élmény legyen a Sugár Fitnessben sportolni! Ha bármi probléma merülne fel az info@sugarfitness.hu e-mail címen jelezheted!

Üdv,
Sugár Fitness
Preview

Fontos tájékoztató foglalási rendszerünkről‼️

Kedves Látogatónk!

A továbbiakban mindenki számára elérhető lesz honlapunkon egy profil, amelynek segítségével nem csak a foglalásaidat intézheted egyszerűbben, de akár a meglévő bérletalkalmaidat is számon tudod tartani! 

A foglalás ezentúl kizárólag profil létrehozásával lehetséges honlapunkon, ehhez pedig a segítségedet szeretnénk kérni. Ahhoz, hogy minél előbb lefoglalhasd helyed kedvenc óráidra, és létrehozhassuk a szükséges profilt részedre, kérjük, első belépésedkor személyesen, a Sugár Fitness recepcióján egyeztesd adataidat kollégáinkkal, illetve a profilodhoz tartozó jelszót is személyesen adjuk oda Neked.

Már All You Can Move kártyával rendelkező vendégeink számára is elérhetővé vált a foglalás honlapunkon!
Amennyiben Te is AYCM-kártyával rendelkezel, kérjük, hogy az első belépésedkor személyesen recepciónkon egyeztesd adataidat kollégánkkal, hogy biztosan a jó e-mail címed legyen rendszerünkben, illetve a jelszót is ekkor adjuk oda, amivel a későbbiekben akadálytalanul foglalhatsz Te is!

Honlapunkon már lehetőség van egy alkalmas jegy vásárlására is! Amennyiben már rendelkezel profillal, úgy a foglaláshoz hasonlóan a vásárlást is megejtheted bejelentkezve. Ha még nincs profilod, akkor sem kell izgulnod, ugyanis vásárolni így is tudsz. A kiválasztott időpontnál a "Vásárlás" gombra kattintva tudod megadni adataid, de figyelj, hogy pontosan add meg e-mail címed, hiszen a vásárlás után ide küldjük a visszaigazolót, amivel beléphetsz az órákra, illetve egy jelszót, amivel aztán beléphetsz a létrehozott profilodra. A profilodon kezelheted ezután a vásárlásaidat és foglalásaidat. 

Annak érdekében, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát, a honlapunkon található profilban ezentúl arra kérünk, hogy első alkalommal változtasd meg jelszavad! Így biztosan Te leszel az egyetlen, aki ismeri azt, és koordinálhatod foglalásaidat és vásárlásaidat! Ha esetleg elfelejtetted volna a jelszót, akkor természetesen egy "Elfelejtett jelszó" opció segítségével kérhetsz újat.

Sok olyan eset volt a közelmúltban, amikor is a különböző órákra jelentős számú foglalás érkezett, ezzel szemben a valós vendégmegjelenés csekély volt. Ez sajnos azoknak a vendégeinknek okozta a legnagyobb gondot, akik ténylegesen mozogni vágytak, de a le nem mondott foglalások miatt lemaradtak az adott edzésekről. A Sugár Fitnessnél egy olyan megoldást próbáltunk keresni, ami minden vendégünk számára megfelelő és biztonságos, hogy ezentúl minden sportolni vágyó csatlakozni tudjon majd az általa kiválasztott órákra.

Annak érdekében, hogy ezentúl minden a legjobban és leggördülékenyebben működjön, a Te segítségedet is kérjük a következő szabályok betartásában:
- ha van élő foglalásod, de mégsem tudsz eljönni a Sugár Fitnessbe, kérjük az órakezdés előtt legkésőbb 120 perccel töröld foglalásod a honlapunkon található profilodon. Amennyiben nem törlöd a megadott határidőig, 1 alkalmat automatikusan levonunk bérletedből,
- ha All You Can Move kártyával rendelkezel és van élő foglalásod, de mégsem tudsz eljönni a Sugár Fitnessbe, kérjük, az órakezdés előtt legkésőbb 120 perccel töröld azt. Amennyiben nem törlöd a megadott határidőig, egy hétig sajnos nem tudsz ismét foglalni óráinkra. Amennyiben ez másodszor is előfordul, úgy a foglalási lehetőség megszűnése két hétre módosul.
- ha vásároltál órajegyet, de mégsem tudsz megjelenni az órán, lehetőséged van a megvásárolt órajegy lemondására, legkésőbb 120 perccel az órakezdés előtt. Ezt a honlapunkon található profilodban tudod megtenni a vásárlásaid mellett lévő "Lemondás" gombra kattintva. Amennyiben nem mondod le vásárlásod a megadott határidőig, a kifizetett összeget nem tudjuk visszautalni számodra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az utalás akár több napot is igénybe vehet, ehhez köszönjük a türelmed.

Nagyon köszönjük az együttműködésedet! Reméljük, hogy ezekkel a változtatásokkal még jobb szolgáltatást tudunk nyújtani Neked, hogy a legjobb élmény legyen a Sugár Fitnessben sportolni!
Preview

Vásárolj recepciónkon SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról vásárolhatsz a Sugár Fitness recepcióján!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

2021-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2021-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!