2018. december 15., szombat
Preview

Ünnepi nyitvatartás!

Kedves Látogatóink! 

A Sugár Fitnessben az ünnepek alatt is várjuk a mozgás szerelmeseit:
December 24-én: 8:00 - 14:00
December 25-én és 26-án: 8:00 - 18:00
December 31-én: 8:00 - 14:00
Január 1-jén: 8:00 - 20:00

Várunk mindenkit szeretettel!
Preview

Eddz hétvégén, és sportolj egész évben ingyen!🍀

Eddz a december 1. és 30. közötti hétvégéken a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy Sugár FItness VIP-kártyát, ami 1 évig ingyenes belépésre jogosít!🍀

*Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Preview

Ajándékozz fitness bérletet karácsonyra!🎄

Még nem döntötted el, hogy mit ajándékozz szeretteidnek karácsonyra? Látogass el hozzánk november 15. és december 24. között, és vásárolj ajándékba Sugár Fitness bérletet*, hiszen ezen időszak alatt új ügyfeleink** számára 50%, már regisztrált ügyfeleink számára pedig 20% kedvezménnyel válthatsz teljes árú bérletet!

*Az akció keretein belül csak más számára váltható bérlet, önmaga számára senki nem veheti igénybe a kedvezményt! Az ajándékkuponok 2019. január 1 - és március 31. között válthatóak bérletre a Sugár Fitness recepcióján. A kedvezmények a mindenkori árból kerülnek levonásra. 
**Új ügyfelek esetében szükség van a regisztráló nevére, születési idejére, címére, illetve e-mail címére!
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

Ha nálunk edzel, gyermeked fél áron játszhat a Sugár Játszóházban!

Nincs ki vigyázzon a csemetéidre, míg Te edzel? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Preview

Tudtad-e?

Ha a Sugár Fitnessben csoportos bérleteddel veszel részt egy csoportos óránkon, akkor az órán felül még 30 percig használhatod cardio részlegünket és erősítő termünket!
Preview

2019-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2019-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

K&H SZÉP-kártyát is elfogadunk

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!