Preview

Vásárolj diákbérletet és nyerj 20 mozijegyet!🤩

Most a diákoknak kedvezünk a Sugár Fitnessben!🤩 Vásárolj diákbérletet július 15. és 28. között - akár cardio- és erősítő részlegünkre, akár csoportos órákra - a Sugár Fitnessben, hiszen most akár a fődíjat is megnyerheted, a 20 darab Sugár Mozi mozijegyet!🍀

Nincs más dolgod, mint vásárlásod után kitölteni a recepciónkon kapott szelvényt adataiddal (név, telefonszám, e-mail cím) és bedobni azt kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe, majd várni a sorsolásra!* 🤪

Nyereménysorsolás: 2021. július 29.
*A nyereményszelvényt a recepción kérheted. A nyeremény mozijegyek beválthatóságáról a kuponon tájékozódhatsz!
Preview

Védettségi igazolvány nélkül is sportolhatsz nálunk!🤩

Kedves Látogatóink!


Magyarország kormányának döntése alapján ismét olyan enyhítésekre került sor, amely a fitnesztermekre, így a Sugár Fitnessre is vonatkozik.

Legnagyobb örömünkre a szombati naptól kezdve nincs szükség orrot és szájat eltakaró maszk viselésére - természetesen, ha szeretnétek, a továbbiakban is használjátok nyugodtan -, de ami még jobb hír, hogy ezentúl már védettségi igazolvány bemutatása nélkül is ellátogathattok hozzánk, hogy újra részt vehessetek kedvenc óráitokon a Sugár Fitnessben!🤩

Bár nagyon örülünk ezeknek a változtatásoknak, annak érdekében, hogy ez nagyon sokáig így maradhasson, arra kérünk Titeket, hogy a továbbiakban is fokozottan figyeljetek a higiéniára, magatokra, a többi sportolni vágyó emberre és kollégáinkra is. Továbbra is fertőtlenítsetek, vagy mossátok meg kezeiteket érkezéskor, és próbáljátok betartani a komfortos távolságot a többi sportszeretőtől, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát ezentúl is. 

Nagyon köszönjük az együttműködéseteket, alig várjuk, hogy újra találkozzunk a Sugár Fitnessben!

Várunk szeretettel!

Sugár Fitness
Preview

Hamarosan újraaktiválódnak a befagyasztott bérletek‼️

Nagyon örülünk annak, hogy végre minden sportszerető előtt újra megnyithattunk kapuinkat, és már védettségi igazolvány nélkül is sportolhattok nálunk.

Most, hogy már semmi akadálya a Sugár Fitnessben való edzésnek, a bezárás miatt befagyasztott bérleteket újraindítjuk. Természetesen elegendő időt szeretnénk adni Nektek arra, hogy felkészüljetek az újraaktiválásra - ha még nem tettétek meg - ezért az eddig befagyasztva lévő bérletek egységesen 2021. július 26-án, hétfőn aktiválódnak majd újra automatikusan!
Preview

Fontos tájékoztató foglalási rendszerünkről‼️

Kedves Látogatónk!

Már All You Can Move kártyával rendelkező vendégeink számára is elérhetővé vált a foglalás honlapunkon!
Amennyiben Te is AYCM-kártyával rendelkezel, kérjük, hogy az első belépésedkor személyesen recepciónkon egyeztesd adataidat kollégánkkal, hogy biztosan a jó e-mail címed legyen rendszerünkben, illetve a jelszót is ekkor adjuk oda, amivel a későbbiekben akadálytalanul foglalhatsz Te is!

Honlapunkon már lehetőség van egy alkalmas jegy vásárlására is! Amennyiben már rendelkezel profillal, úgy a foglaláshoz hasonlóan a vásárlást is megejtheted bejelentkezve. Ha még nincs profilod, akkor sem kell izgulnod, ugyanis vásárolni így is tudsz. A kiválasztott időpontnál a "Vásárlás" gombra kattintva tudod megadni adataid, de figyelj, hogy pontosan add meg e-mail címed, hiszen a vásárlás után ide küldjük a visszaigazolót, amivel beléphetsz az órákra, illetve egy jelszót, amivel aztán beléphetsz a létrehozott profilodra. A profilodon kezelheted ezután a vásárlásaidat és foglalásaidat. 

Annak érdekében, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát, a honlapunkon található profilban ezentúl arra kérünk, hogy első alkalommal változtasd meg jelszavad! Így biztosan Te leszel az egyetlen, aki ismeri azt, és koordinálhatod foglalásaidat és vásárlásaidat! Ha esetleg elfelejtetted volna a jelszót, akkor természetesen egy "Elfelejtett jelszó" opció segítségével kérhetsz újat.

Sok olyan eset volt a közelmúltban, amikor is a különböző órákra jelentős számú foglalás érkezett, ezzel szemben a valós vendégmegjelenés csekély volt. Ez sajnos azoknak a vendégeinknek okozta a legnagyobb gondot, akik ténylegesen mozogni vágytak, de a le nem mondott foglalások miatt lemaradtak az adott edzésekről. A Sugár Fitnessnél egy olyan megoldást próbáltunk keresni, ami minden vendégünk számára megfelelő és biztonságos, hogy ezentúl minden sportolni vágyó csatlakozni tudjon majd az általa kiválasztott órákra.

Annak érdekében, hogy ezentúl minden a legjobban és leggördülékenyebben működjön, a Te segítségedet is kérjük a következő szabályok betartásában:
- ha van élő foglalásod, de mégsem tudsz eljönni a Sugár Fitnessbe, kérjük az órakezdés előtt legkésőbb 120 perccel töröld foglalásod a honlapunkon található profilodon. Amennyiben nem törlöd a megadott határidőig, 1 alkalmat automatikusan levonunk bérletedből,
- ha All You Can Move kártyával rendelkezel és van élő foglalásod, de mégsem tudsz eljönni a Sugár Fitnessbe, kérjük, az órakezdés előtt legkésőbb 120 perccel töröld azt. Amennyiben nem törlöd a megadott határidőig, egy hétig sajnos nem tudsz ismét foglalni óráinkra. Amennyiben ez másodszor is előfordul, úgy a foglalási lehetőség megszűnése két hétre módosul.
- ha vásároltál órajegyet, de mégsem tudsz megjelenni az órán, lehetőséged van a megvásárolt órajegy lemondására, legkésőbb 120 perccel az órakezdés előtt. Ezt a honlapunkon található profilodban tudod megtenni a vásárlásaid mellett lévő "Lemondás" gombra kattintva. Amennyiben nem mondod le vásárlásod a megadott határidőig, a kifizetett összeget nem tudjuk visszautalni számodra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az utalás akár több napot is igénybe vehet, ehhez köszönjük a türelmed.

Nagyon köszönjük az együttműködésedet! Reméljük, hogy ezekkel a változtatásokkal még jobb szolgáltatást tudunk nyújtani Neked, hogy a legjobb élmény legyen a Sugár Fitnessben sportolni!
Preview

Foglalási rendszerünk megújul!🤩

A bezárás alatt sem tétlenkedtünk a Sugár Fitnessben, ugyanis teljes egészében megújítjuk foglalási rendszerünket, hogy ezentúl sokkal könnyebben kezelhesd foglalásaidat kedvenc óráidra!

A továbbiakban mindenki számára elérhető lesz honlapunkon egy profil, amelynek segítségével nem csak a foglalásaidat intézheted egyszerűbben, de akár a meglévő bérletalkalmaidat is számon tudod tartani! 

A foglalás ezentúl kizárólag profil létrehozásával lehetséges honlapunkon, ehhez pedig a segítségedet szeretnénk kérni. Ahhoz, hogy minél előbb lefoglalhasd helyed kedvenc óráidra, és létrehozhassuk a szükséges profilt részedre, kérjük, első belépésedkor személyesen, a Sugár Fitness recepcióján egyeztesd adataidat kollégáinkkal, illetve a profilodhoz tartozó jelszót is személyesen adjuk oda Neked.

Ezután már semmi dolgod nincs, csak belépni, foglalni és ismét a Sugár Fitnessben sportolni!😉
Preview

Vásárolj recepciónkon SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról vásárolhatsz a Sugár Fitness recepcióján!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

2021-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2021-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!