2021. április 13., kedd
Preview

A Sugár Fitness ideiglenesen zárva tart!😔

Kedves Látogatónk!

Magyarország kormányának döntése alapján a Sugár Fitnesst ma (2020. november 10.) éjféltől visszavonásig zárva tartjuk! Az újranyitásról, és minden egyéb fontos információról honlapunkon, illetve hírleveleinkből tudsz majd tájékozódni, ahol azonnal szólni fogunk minden változásról!

A meglévő bérleteket* természetesen automatikusan szüneteltetjük ma éjféltől, így aggodalomra nincs okod, a bérleted az újranyitást követő első belépésedkor fog újra aktiválódni. A Sugár Fitness számára kiemelten fontosak vendégei, oktatói, munkatársai ezért úgy gondoljuk, mindannyiunk számára az a legmegnyugtatóbb, ha Te döntöd el, hogy mikor érzed biztonságosnak bérleted újraaktiválását.

Kövess minket továbbra is Facebook-oldalunkonInstagramon és a Sugár Fitness honlapján, hiszen minden fontos információt, tájékoztatást az esetleges változásokról és az újranyitásról azonnal megosztunk Veled.

Addig is vigyázz magadra, és ha teheted maradj otthon, hogy aztán minél hamarabb újra találkozhassunk a Sugár Fitnessben!💜
Üdv,
Sugár Fitness
*Kizárólag a bezárás napján (2020. november 10.) érvényes bérletek esetében.
Preview

Fontos tájékoztató a bérletfelhasználásról‼️

A bezárás napján (2020. november 10.) érvényes bérleteket automatikusan szüneteltetjük a bezárás idejére, a bérlet az újranyitást követő első belépéskor fog újra aktiválódni. Havi bérlet esetén a bérlet annyi nappal hosszabbodik majd meg, amennyi a bezárás pillanatában hátra volt az érvényességből. 
Preview

2020-ban is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2020-ban is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!