2020. október 27., kedd
Preview

Halloween órák! Öltözz be és nyerj!🎃👻🦇

Ugye még nincs programod a halloween-i hétvégére?! Október 30. és november 1. között szuper Halloween órákkal várunk a Sugár Fitnessben!🎃Már elő is készítheted legrémisztőbb jelmezed, ugyanis ha a kijelölt órák egyikén jelmezben veszel részt, akkor akár nyerhetsz is!🍀 A legötletesebb, legizgalmasabb, vagy éppen legijesztőbb jelmez tulajdonosa akár egy Sugár Mozi mozijeggyel is gazdagabb lehet!🎃👻🦇 Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Az akcióban résztvevő órák:
OKTÓBER 30., PÉNTEK
🎃 9:30 - Alakformáló - Hóbor Nikolett
🎃 10:30 - Spinning - Hóbor Nikolett
🎃 15:00 - Spinning - Hóbor Nikolett
🎃 15:30 - Alakformáló Body Control - Pais Petra
🎃 16:00 - Alakformáló - Hóbor Nikolett
🎃 16:00 - Stretching - Polányi Petra
🎃 16:30 - Alakformáló Body Control - Pais Petra
🎃 17:00 - Spinning - Majoros Dóra
🎃 17:00 - Alakformáló - Szántó Ildikó
🎃 17:00 - TripleXMobility&Stability - Lazsán Éva
🎃 17:15 - FitFight - Farkas Roxána
🎃 18:00 - Gerinctréning - Kovács Csilla
🎃 18:00 - Spinning - Pais Petra
🎃 18:15 - HardCore - Oravecz István
🎃 19:00 - Kangoo - Krekács Ildikó

OKTÓBER 31., SZOMBAT
🎃 9:00 - FREEK Step - Adamcsek Edit
🎃 10:30 - Spinning - Majoros Dóra
🎃 11:30 - Spinning - Majoros Dóra
🎃 11:45 - TRX - Pilisy Zsófi
🎃 16:00 - Jump - Bajnok Dávid
🎃 17:00 - Alakformáló - Bajnok Dávid
🎃 17:00 - Spinning - Nagy Hunor
🎃 18:00 - Alakformáló Body Control - Szántó Ildikó
🎃 19:00 - Salsa Fitness - Szántó Ildikó

NOVEMBER 1., VASÁRNAP
🎃 9:45 - Interval Mix - Nagy-Matkó Tímea
🎃 10:30 - Jump - Szőcs Éva
🎃 10:45 - Step - Nagy-Matkó Tímea
🎃 16:00 - Alakformáló Body Control - Szőcs Éva
🎃 17:15 - FitFight - Farkas Roxána
🎃 17:30 - Funkcionális köredzés - Polányi Petra
🎃 18:00 - Gerinctréning - Kovács Csilla
🎃 18:00 - Spinning - Majoros Dóra
🎃 18:30 - Alakformáló Body Control - Farkas Roxána
🎃 19:00 - Alakformáló - Majoros Dóra
Preview

Eddz nálunk, és sportolj akár 1 évig fél áron!🍀

Eddz a Sugár Fitnessben október 26. és november 29. között egy héten legalább háromszor, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket, hiszen most szuper heti nyereményekkel, illetve értékes fődíjjal várunk! Hogy mik ezek?!😱 Ha összegyűjtötted mind a 3 pecsétet, garantált nyereményed egy Sugár Moziban felhasználható mozijegy, de ez még nem minden! Dobd be adataiddal kitöltött pecsétgyűjtő füzetedet* (név, telefonszám, e-mail cím) a kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe, és így megnyerheted a hetente kisorsolt 14 alkalmas, csoportos órákra szóló bérletet, vagy a négy hét leteltével fődíjunkat, egy Sugár Fitness VIP-kártyát, amivel 1 évig fél áron sportolhatsz nálunk!🍀

A pecsétgyűjtő füzetkéket recepciónkon kérheted, akár hetente többször is, ha olyan gyorsan összegyűjtőtted a pecséteket. Minél több pecsétgyűjtő füzetet töltesz meg az alkalmakért járó pecsétekkel, és dobod be azt a gyűjtőládákba, annál nagyobb az esélyed megnyerni a fődíjat!🤩💜

*Az ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Preview

Fontos tájékoztató‼️

Kedves Látogatóink!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel kérünk minden kedves vendéget, hogy a Sugár Fitness előterében és minden olyan helyen, ahol nem testedzés zajlik szíveskedjenek viselni a szájat és orrot eltakaró maszkot. Közvetlenül a bejáratainkhoz kihelyeztünk érintés nélküli kézfertőtlenítő automatát, hogy a belépés előtt lehetőség legyen a kézfertőtlenítésre. Szíveskedjenek a lehetőségekhez képest a 1,5 méter távolságot tartani. 

A recepción kialakuló sorban állás elkerülése érdekében, a foglalási rendszerünket 2020. szeptember 14-től átmenetileg szüneteltetjük, hogy könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb legyen az órákra történő beléptetés. Foglalás nélkül elkerülhető az órakezdést megelőzően 20 perccel történő érkezés, ezzel is csökkentve a felesleges öltözői szociális érintkezést. Az órák továbbra is a szabad helyek függvényében látogathatók.

Amennyiben úgy döntesz, hogy mellőznéd a Sugár Fitness látogatását egy időre, írj egy e-mailt az info@sugarfitness.hu e-mail címre, hogy szeretnéd szüneteltetni meglévő bérletedet. Ha most nem jössz el, nem veszíted el a bérleted folytonosságát. A bérleted az első látogatásodkor fog újra aktiválódni. Egy bérletet kizárólag 1 alkalommal lehet szüneteltetni, az újraaktiválást követően már nincs lehetőség újabb szüneteltetésre!

Várunk mindenkit szeretettel!
Sugár Fitness
Preview

Fontos tájékoztató a kesztyűhasználatról‼️

Kedves Látogatónk!

Számunkra mindig is az volt és lesz is a fontos, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezze magát a Sugár Fitnessben! Ennek érdekében, és a tökéletes higiénia megtartására törekedve a mai naptól kezdve sajnos nem tudunk boxkesztyűket adni a FitFight, FitBox és Box Body Control órákhoz!
Az órákra természetesen hozhatod saját kesztyűdet, de akár kesztyű nélkül is részt vehetsz az edzésen!

Köszönjük a megértésed!
Preview

Sugár Fitness Energy menü!✨💜

Próbáld ki Te is a Sugár Fitness Energy menüt!✨💜
A mai naptól már kérheted a Sugár Fitness büféjében az Energy menüt, amiben 0,5 liter szénsavmentes ásványvizet és egy Protein Muesli szeletet (választható ízben) adunk! Az ára pedig csak 450 Ft*! Kár lenne kihagyni!😉 

*A készlet erejéig!
Preview

Fontos tájékoztató az újranyitásról!

Fontos tudnivalók a korlátozásokról, változásokról (melyek kizárólag az egészség megőrzése érdekében alkalmazandók):

A Sugár Fitness hétköznapokon 8:00 — 21:00 óra között, hétvégi napokon 8:00 — 20:00 óra között tart nyitva.

A Sugár Fitnessbe belépve nem kötelező a maszk és kesztyű használata, de munkatársaink még így fognak várni Titeket. A terembe belépést követően kérjük, alaposan mossatok kezet, a kihelyezett kézfertőtlenítőket használjátok.

A Sugár Fitness területét életkortól függetlenül a Házirendben foglaltaknak megfelelően saját felelősségre bárki látogathatja.

Minden a bezárás előtt vásárolt bérlet az első belépés alkalmával aktiválódik, és 45 napig érvényes.

Azok a vendégeink, akik a bezárás előtt vásárolt délelőtti bérlettel rendelkeznek a délutáni órákban is felhasználhatják meglévő alkalmaikat. Akik már az újranyitás után vásárolták meg délelőtti bérletüket, kizárólag a délelőtti órákban használhatják fel alkalmaikat.

A szaunákat - mind a női, mind a férfi öltözőben - mindenki a saját felelősségére használhatja! Kérjük, fokozottan figyeljen mindenki a higiéniára, és a szauna megfelelő használatára. A szauna használatának részletes tájékoztatóját a szaunánál találjátok.

A büfé kínálata igénybe vehető.

A pénztárainknál készpénzes és kártyás fizetés is elérhető!

A megfelelő higiénia megőrzése érdekében kérjük, hogy a gépeket, súlyokat, szőnyegeket használat előtt és után is alaposan fertőtlenítsétek le, a gépek használata során törölközőt használjatok.

Kifejezetten kérünk minden vendégünket, hogy influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén mellőzze a Sugár Fitness látogatását és maradjon otthon.

Amit a fentieken felül teszünk értetek:

A légkondicionáló berendezéseket fertőtlenítettük, a friss levegő befúvásról természetesen gondoskodunk.

A takarítást, fertőtlenítést virucid tisztítószerekkel végezzünk nyitás előtt, napközben és zárás után is. Az órák között fertőtlenítjük a termet, valamint az eszközöket is.

Kollégáink maszkban és kesztyűben állnak rendelkezésetekre. :)

Várunk mindenkit szeretettel!

Sugár Fitness

*Jelen szabályozások a mindenkor hatályos házirend releváns pontjait felülírják!
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

2020-ban is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2020-ban is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

SZÉP-kártya elfogadóhely!

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.