Preview

Kihagyhatatlan bérletakció a Sugár Kuponnapokon!🧡

2021. június 11. és 13. között kerül megrendezésre a Sugár Üzletközpont Júniusii Kuponhétvégéje, melynek keretében a Sugár Fitnessben kihagyhatatlan bérletakcióval várunk!😍 Péntektől vasárnapig ugyanis két bérletet adunk egy áráért! Amennyiben vásárolsz egy teljes árú bérletet kasszáinknál, a második, ugyanolyan típusú bérletet ajándékba adjuk!* Ne habozz, az akció csak három napig tart!😉

És ez még nem minden! Ha egy számlán legalább 5 000 Ft értékben vásárolsz, nyugtáddal regisztrálhatsz a földszinten található információs pultnál, és akár a Limitált kiadású LAMY Black Forest rollertollat is megnyerheted a Pirex felajánlásával!🍀

A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, de le is töltheted azt honlapunkról, de ami még jobb, hogy mostantól már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat! Töltsd le applikációnkat Android, vagy iOS-eszközödre, és nincs más dolgod, mint a vásárláskor bemutatni a kupont okostelefonodon!📱

Ne habozz, látogass el hozzánk, és érvényesítsd kedvezményeidet! 
*A kedvezmény csak teljes árú bérletek vásárlása esetén érvényesíthető! Az első megvásárolt bérlet legkésőbb június 13-án aktiválódik, a második automatikusan aktiválódik az első lejártát követően.
Preview

Exkluzív 20 alkalmas kombinált nyári bérlet a Sugár Fitnessben!☀️

Ne csak a napon izzadj, hanem a Sugár Fitnessben is!😉 Ezen a nyáron nem jár le a bérleted! Vásárolj exkluzív 20 alkalmas kombinált nyári bérletet recepciónkon június 3. és 16. között, melyet egészen augusztus 31-ig felhasználhatsz nálunk*! A kombinált bérlet ára mindössze 9 990 Ft, és felhasználhatod mind csoportos órákra, mind pedig cardio- és erősítő részlegünkre!

*A 20 alkalmas bérlet a vásárlás pillanatában aktiválódik, és aktiválástól függetlenül 2021. augusztus 31-ig használható fel! Meghosszabbításra nincs lehetőség!
Preview

Eddz nálunk, és sportolj akár 1 évig fél áron!🍀

Eddz a Sugár Fitnessben május 20. és június 23. között akár csoportos óráinkon, akár cardio- és erősítő részlegünkön, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket, hiszen most szuper nyereményekkel várunk! Hogy mik ezek?!😱 Ha összegyűjtötted mind az 5 pecsétet, garantált nyereményed egy Sugár Moziban felhasználható mozijegy, de ez még nem minden! Dobd be adataiddal kitöltött pecsétgyűjtő füzetedet* (név, telefonszám, e-mail cím) a kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe, és így megnyerheted a fődíjunkat, egy Sugár Fitness VIP-kártyát, amivel 1 évig fél áron sportolhatsz nálunk!🍀

A pecsétgyűjtő füzetkéket recepciónkon kérheted, akár hetente többször is, ha olyan gyorsan összegyűjtötted a pecséteket. Minél több pecsétgyűjtő füzetet töltesz meg az alkalmakért járó pecsétekkel, és dobod be azt a gyűjtőládákba, annál nagyobb az esélyed megnyerni a fődíjat!🤩💜

*Az ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Preview

Védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek újra nyitva!💜

Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának rendelete alapján a Sugár Fitness 2021. május 1-jén újra megnyithatja kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatók számára!

Nagyon fontos, hogy a Sugár Fitness területére kizárólag érvényes védettségi igazolvány bemutatásával lehet belépni, az oltást igazoló papírt nem tudjuk elfogadni.

A kormányrendelet értelmében 18 év alatt egyelőre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek a látogatóink. 

A Sugár Fitnesst továbbá kizárólag az a 18. év alatti, és a 18. életévét betöltött versenyszerűen sportoló személy látogathatja, aki a versenyszerű sportoló minőségét e minőségét a belépésnél igazolja sportorvosi igazolás és versenysportolói igazolvány bemutatásával.

Továbbra is kérünk Titeket, hogy egymás és kollégáink egészségének megőrzése érdekében tartsátok be a 1,5 méter távolságot. A védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek a maszk viselése a teremben nem kötelező, mi viszont továbbra is javasoljuk, hogy a közösségi területeken lehetőség szerint viseljétek a szájat és orrot eltakaró maszkot. A terembe belépést követően kérjük használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A megfelelő higiénia megőrzése érdekében kérjük, hogy a gépeket, súlyokat, szőnyegeket használat előtt és után is alaposan fertőtlenítsétek le, illetve a gépek használata során használjatok törölközőt.

Kövess minket továbbra is Facebook-oldalunkon, Instagramon és a Sugár Fitness honlapján, hogy ne maradj le híreinkről, akcióinkról és ajánlatainkról!

Köszönjük az együttműködéseteket, alig várjuk, hogy újra találkozzunk Veletek!💜
Sugár Fitness 
Preview

Fontos tájékoztató a bérletfelhasználásról‼️

Minden a bezáráskor érvényes Sugár Fitness bérletet meghosszabbítunk annyival, amennyi érvényesség a bezárás napján (2020. november 10.) még hátra volt, és minden bérlet az első belépés napján aktiválódik.

Természetesen nem kell izgulnod akkor sem, ha még nem rendelkezel védettségi igazolvánnyal, hiszen a Te bérleted továbbra is befagyasztjuk, és csak akkor fogjuk újraaktiválni, amikor először jössz hozzánk edzeni!
Preview

Foglalási rendszerünk megújul!🤩

A bezárás alatt sem tétlenkedtünk a Sugár Fitnessben, ugyanis teljes egészében megújítjuk foglalási rendszerünket, hogy ezentúl sokkal könnyebben kezelhesd foglalásaidat kedvenc óráidra!

A továbbiakban mindenki számára elérhető lesz honlapunkon egy profil, amelynek segítségével nem csak a foglalásaidat intézheted egyszerűbben, de akár a meglévő bérletalkalmaidat is számon tudod tartani! 

A foglalás ezentúl kizárólag profil létrehozásával lehetséges honlapunkon, ehhez pedig a segítségedet szeretnénk kérni. Ahhoz, hogy minél előbb lefoglalhasd helyed kedvenc óráidra, és létrehozhassuk a szükséges profilt részedre, kérjük, első belépésedkor személyesen, a Sugár Fitness recepcióján egyeztesd adataidat kollégáinkkal, illetve a profilodhoz tartozó jelszót is személyesen adjuk oda Neked.

Ezután már semmi dolgod nincs, csak belépni, foglalni és ismét a Sugár Fitnessben sportolni!😉
Preview

Vásárolj recepciónkon SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról vásárolhatsz a Sugár Fitness recepcióján!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

2021-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2021-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!