2018. június 19., kedd
Preview

Vásárolj délelőtti diákbérletet, és nyerj Sziget Fesztivál belépőt!🎉

Most különösen megéri délelőtti diákbérletet váltani a Sugár Fitnessben! 😉 Látogass el hozzánk június 14. és július 18. között, vásárolj délelőtti diákbérletet* - lehet az cardio- és erősítő, vagy akár csoportos órákra szóló bérlet -, és akár egy Sziget Fesztivál napijegy is a Tiéd lehet!😱 Nincs más dolgod, mint a bérletvásárláskor kapott nyereményszelvényt adataiddal kitöltve (név, telefon, e-mail cím) kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe dobni, és már részt is veszel a sorsolásban! 

Nyereménysorsolás: 2018. július 19.
*A diákbérletek a vásárlás pillanatában aktiválódnak.
Preview

Exkluzív 20 alkalmas nyári bérlet a Sugár Fitnessben!☀️

Ne csak a napon izzadj, hanem a Sugár Fitnessben is! 
Meghosszabbítottuk akciónkat! Vásárolj exkluzív 20 alkalmas nyári bérletet recepciónkon június 27-ig, melyet egészen augusztus 31-ig felhasználhatsz nálunk*! A cardio és erősítő részlegünkbe mindössze 16 900 Ft-ért, csoportos óráinkra pedig 19 900 Ft-ért válthatod meg bérletedet! 

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze! A bérlet a vásárlás pillanatában aktiválódik, és nincs lehetőség meghosszabbításra!
Preview

Fontos Adatvédelmi tájékoztató‼️

Kedves Látogatónk!

2018. május 25-től érvénybe lépett az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR). Annak érdekében, hogy ezentúl is a legnagyobb biztonságban legyenek nálunk személyes adataitok, frissítettük Adatvédelmi szabályzatunkat, melyet ezen a linken olvashattok. Arra kérünk, olvasd el, hogy a Fitnessben milyen személyes adatokat tárolunk rólad, és azokat hogyan használjuk fel.

A fentiekre való tekintettel, és a Sugár Fitness tagságodhoz szükséges adatok tárolása miatt a holnapi naptól (2018. május 29.) recepciónkon nyilatkoznod szükséges, hogy hozzájárulsz adataid Sugár Fitness általi tárolásához*. Frissített Adatvédelmi szabályzatunkat recepciónkon is megtalálod. FONTOS KIEMELNÜNK, HOGY A NYILATKOZAT KITÖLTÉSE FELTÉTELE A JÖVŐBENI SUGÁR FITNESS TAGSÁGODNAK!

*A napokban emiatt megnövekedett kiszolgálási idő várható, ezért türelmeteket kérjük, és köszönjük!
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

Ha nálunk edzel, gyermeked fél áron játszhat a Sugár Játszóházban!

Nincs ki vigyázzon a csemetéidre, míg Te edzel? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Preview

Tudtad-e?

Ha a Sugár Fitnessben csoportos bérleteddel veszel részt egy csoportos óránkon, akkor az órán felül még 30 percig használhatod cardio részlegünket és erősítő termünket!
Preview

2018-ban is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2018-ban is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

K&H SZÉP-kártyát is elfogadunk

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!